Haalarit

Mikkelissä insinööritutkintoa suorittavan haalareiden väri on valkoinen. 

Haalareiden hankinta

Järjestämme haalaritilauksen syksyllä ja tammikuussa aloittaville opiskelijoille. Haalarisovituksien ja -tilausten ajankohta ilmoitetaan meidän sosiaalisen median kanavissa, joten otathan nämä seurantaan. Jäsenenä saat haalarit edulliseen jäsenhintaan. Haalarit saapuvat yleensä noin 4-5kk päästä tilauksesta. Tiedotamme haalaritoimituksen tilasta esim. viivästymisestä sosiaalisen median kanavissamme. 

Haalareiden saavuttua pyrimme järjestämään haalareidenjakotilaisuuden mahdollisimman nopeasti. Haalareiden jaon jälkeen järjestetään kaikkien opiskelijoiden yhteinen haalarikaste, jossa sitoudutaan käyttämään haalareita etiketin mukaan.


Haalarikulttuuri

Haalareita koristellaan haalarimerkeillä, joita saa hankittua ostamalla ja osallistumalla erinäisiin tapahtumiin. Lisäksi haalareihin on tyypillistä ripustaa roikkumaan erinäisiä remmejä, pullonavaajia, pinssejä ja tilpehöörejä. Tyypillistä on myös kirjoitella tervehdyksiä kavereiden haalareihin. Vain mielikuvitus on rajana haalareiden koristelussa.

Haalareiden väri kertoo opiskelijan alan ja selässä sijaitsee tyypillisesti oppilaitoksen logo. Mikäli opiskelija on omistanut aikaisemmissa opinnoissa haalarit, haalarit voi yhdistää ompelemalla puolittain yhteen. Mikäli seurustelukumppani opiskelee eri alaa, on tyypillistä vaihtaa lahkeita keskenään. Myös kavereiden kanssa voi vaihdella haalareiden osia. 


Opiskelijahaalarit värit Mikkelissä

Insinööri – Valkoinen
Tradenomi – Keltainen
Restonomi – Violetti
Sosionomi – Turkoosi
Yhteisöpedagogi – Oranssi
Terveysala – Punainen/Pinkki
Metsätalousinsinööri – Vihreä


Haalarien sponsorointi

Etsimme haalareille sponsoreita, jotta saamme taattua jäsenillemme jäsenystävällisen hinnan, jotta yhä useampi opiskelija pystyy hankkimaan haalarit ja pitämään niitä ylpeydellä yllään. Mikäli olet kiinnostunut haalareiden sponsoroinnista, olethan yhteydessä hallitukseen sähköpostilla hallitus@miory.fi.